Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KUPCI OSTALI U ČUDU

Da ne povjeruješ koliko koštaju: Na Dolac stigle prve trešnje, cijena im je – "prava sitnica"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za tamnocrvene trešnje iz uvoza, prve koje se ove godine mogu kupiti u nas, a čija je cijena i u sezoni poprilično visoka, prodavatelj traži nevjerojatnih 250 kuna za kilogram.

Kupce na Dolcu, najvećoj zagrebačkoj zelenoj tržnici, ovih bi dana mogao poprilično neugodno iznenaditi jedan proizvod, odnosno njegova cijena. Naime, za tamnocrvene trešnje iz uvoza, prve koje se ove godine mogu kupiti u nas, prodavatelj traži nevjerojatnih 250 kuna za kilogram.

Pročitajte i ovo Starenje u Hrvatskoj - 2 Sve više samaca Oni najjače osjećaju inflaciju, ali mnogi i dalje rade: Hrvatski umirovljenici u nečemu odskaču od europskog prosjeka Sukob na Dolcu - 4 "Provocirate!" FOTO/VIDEO Muškarci napali bubnjare na Dolcu, morala intervenirati i policija

Cijena je to koja će mnoge ostaviti bez teksta, a da ne spominjemo što se za taj novac sve može kupiti, primjerice: 325 jaja klase L, po 5 kilograma teleće lopatice odnosno junetine (na akciji), kilogram i po do dva kilograma jadranskih lignji (ovisi o tome gdje se kupuju)... Koliko se ove trešnje isplate, procijenite sami.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene