Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zg Holding osigurao lokacije

Na Britanskom trgu i Savici razmjena rabljenih udžbenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkim tržnicama Britanski trg i Savica danas, 31. kolovoza i idući petak, 7. rujna školarci će moći razmjenjivati rabljene udžbenike.

Rabljene udžbenike na tržnici Britanski trg bit će moguće razmjenjivati 31. kolovoza i 7. rujna od 12 do 20 sati, a na tržnici Savica od 17 do 20 sati, izvijestio je danas Zagrebački holding.
Na tržnici Britanski trg ponovno svakog petka od 12 do 20 sati moći će se posjetiti sajam rabljenih knjiga - 'Liberplac'.

Pročitajte i ovo Ilustracija usred zime Dio Zagrepčana ostao bez vode: Pukao je cjevovod, oglasio se Holding Tomislav Tomšević Građani nestrpljivi Tomašević otkrio što je pokazala analiza odrona te uputio pitanje Vladi: "Imate li problem s lokacijom koju ste sami izglasali?"

>> Besplatna razmjena školskih knjiga na online Burzi udžbenika

Djelatnici Hrvatskog školskog muzeja danas će, od 14 do 16 sati, djeci, školarcima i njihovim roditeljima, kao i ostalim posjetiteljima sajma, pokazati koje zanimljivosti krije stalni postav Muzeja te na koji se način mogu doći zabaviti, igrati i zajedno stvarati, navodi Zagrebački holding - Podružnica Tržnice Zagreb. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene