Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazalište Ulysses

Na Brijune dolazi holivudski glumac George Clooney?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A za društvenu kremu i brojne kulturnjake sljedećih dana nema dvojbe - ide se u Pulu na filmski festival i na Brijune. Premijerom Odiseja na malom Brijunu otvara se 12. izdanje kazališta Ulysses!

U svojem vijeku Kazalište je oduvijek bilo mamac za svjetski poznate glumce. Lani ga je posjetila poznata američka glumica Angelina Jolie, a ove se godine šuška kako bi u publici mogli sjediti planetarno popularan glumac George Clooney i crna pantera Naomi Campbell.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Istri Strašna nesreća na Brijunima: Dijete (2) koje je udario automobil preminulo u bolnici Brijuni, ilustracija Očevid u tijeku Šok na Brijunima: Radnik NP-a automobilom naletio na dijete (2), bez svijesti je prevezeno u bolnicu

Cijeli otok od večeras postaje pozornica. Čarobni Brijuni imponiraju svakom glumcu i redatelju. 'Ovi uvjeti se ne mogu usporediti ni s čim, što se tiče prostora, godišnjeg doba i vremena i načina kako se radi', rekao je Svetozar Cvetković, glumac.

>> 'To je najbolji teatar koji sam ikad vidjela!'

U svojem vijeku Kazalište Ulysses je bilo mamac za brojne poznate domaće, ali i holivudske glumce. Angelina Jolie je obećala i svoj povratak na otočje. 'Bilo je zadivljujuće. Ovaj veliki tradicionalan teatar savršena je kulisa za kazališnu predstavu. Ovo je bila najbolja izvedba koju sam vidjela! I svakako, svakako ću se vratiti', rekla je prošle godine Jolie. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene