Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niske temperature

PRVE PAHULJE Na Biokovu minus 3 i prvi ovogodišnji snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na najvišem biokovskom vrhu Svetom Juri ima desetak centimetara snijega.

Na Biokovu je u noći s utorka na srijedu i tijekom jučerašnjeg dana pao prvi ovogodišnji snijeg i prekrio biokovske vrhove više od 1500 metara, koji su jutros zbog niske temperature okovani ledom.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Ovako je to izgledalo prije točno godinu dana...

Na najvišem biokovskom vrhu Svetom Juri, gdje ima desetak centimetara snijega, temperatura se jutros spustila na minus 3 Celzijeva stupnja, doznaje se od dežurnog tehničara na odašiljaču HRT-a na Biokovu.

Ujedno, zbog leda na cesti, ljubiteljima Biokova se ne preporuča vožnja automobilom prema Svetom Juri, bez obzira na zimsku opremu.

Inače, jutros je na Biokovu mirno i sunčano vrijeme, a na današnji dan prije 10 godina smjena 'posade' na odašiljaču HRT-a gotova dva se dana probijala kroz snježnu mećavu kako bio stigla do odašiljača na Svetom Juri i zamijenila svoje kolege. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene