Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BLAGDANSKI POKLON RADNICIMA

Hvalevrijedan potez trgovačkog lanca: Na Badnjak će biti zatvorene sve Lidlove trgovine

Lidlova trgovina (Foto: PR)
Lidlova trgovina (Foto: PR) Foto: PR
Lidlovim zaposlenicima neradni će biti Badnjak, Božić, Sv. Stjepan i Nova godina te će ta tri blagdanska dana zaredom moći biti sa svojim obiteljima, navodi u priopćenju taj trgovački lanac.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska na Badnjak će zatvoriti sve svoje trgovine, čime prvi put sve 92 Lidlove trgovine u Hrvatskoj neće raditi tri dana zaredom - na Badnjak, Božić i blagdan Svetog Stjepana.

Pročitajte i ovo Rad trgovina i šoping-centara na izborni dan Planirajte kupovinu Detaljno radno vrijeme trgovina i šoping-centara na dan izbora Neradna nedjelja Ustavni sud odlučio Rijetko koja trgovina otvorena, trgovci nisu zadovoljni: Prema Vladi idu s novim prijedlogom, doznajemo detalje

Lidl se na ovaj potez odlučio želeći svojim zaposlenicima, njih više od 2000, omogućiti da božićne blagdane provedu u krugu obitelji, navedeno je u priopćenju tog trgovačkog lanca.

Za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana Lidlove trgovine neće raditi na Badnjak, 24. 12., Božić, 25. 12., Svetog Stjepana, 26. 12., te Novu godinu, 1. 1. 2018. Trgovine će raditi skraćeno na Staru godinu, 31. 12., i Sveta tri kralja, 6. 1. 2018.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene