Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet na cestama

Na A1 i A3 usporena vožnja zbog magle

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1 kroz tunele Ledenik, Bristovac i Sveti Rok te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Tuhobić i Vršek vozi se dvosmjerno kroz jednu tunelsku cijev.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na autocestama A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok i na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Novska, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila autocesta Magla smanjuje vidljivost HAK: Tijekom dana očekuje se pojačan promet na određenim autocestama

Na autocesti A1 kroz tunele Ledenik, Bristovac i Sveti Rok te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Tuhobić i Vršek vozi se dvosmjerno kroz jednu tunelsku cijev.

Raskrižje Šmrika, na Jadranskoj magistrali D8 zatvoreno je za sav promet danas od 7 sati - osim u smjerovima prema Rijeci i Crikvenici. Obilazak je državnim i županijskim cestama D523 Šmrika-Križišće-čvor Oštrovica-Meja, te lokalnim cestama.

Prometna nesreća na A4 između čvorova Sveta Helena i Komin

Na državnoj cesti D1 u Slunju zbog radova se vozi naizmjence, od 7 do 17 sati svakodnevno, osim nedjeljom.

Zbog radova vozi se otežano uz semafore na državnoj cesti D1 Korenica-Debelo Brdo i na državnoj cesti D58 na raskrižju kod gata Vrulje u Šibeniku.

Zbog radova zatvorene su ceste: D2 Osijek-Vukovar između nadvožnjaka „Nemetin“ i skretanja za Zračnu luku Osijek, D512 Makarska-Ravča na predjelu Stupica, D22 Možđenec-Sudovec, D30 dio Zagrebačke ulice u Petrinji, D50 dionica Otočac-Perušić kod nadvožnjaka Janjče, D57 Vukovar-Orolik, D205 Klanjec-Dubrovčan, D307 Gornja Stubica-Marija Bistrica i Sisačka ulica u Karlovcu, izlaz iz Karlovca prema Pisarovini D36.

Po ovome smo jeftiniji od Europe!

Zbog vode na kolniku zatvoreni su granični prijelazi s BiH - Hrvatska Dubica, Slavonski Šamac i Gunja. Granični prijelaz Ilok zatvoren je za teretna vozila do 26. lipnja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene