Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije rekorder

Zagreb: Primljen u bolnicu s nevjerojatnih 7,3 promila alkohola u krvi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od četiri promila alkohola u krvi smatra se smrtonosnim. U Hrvatskoj neslavni rekord drži Makaranin kojem je izmjereno 7,44 promila.

Nalaz krvi na kojemu stoji da je pacijentu u utorak u poslijepodnevnim satima izmjereno 7,3 promila alkohola kruži internetom, a riječ je o pacijentu rođenom 1975. godine, zaprimljenom u KBC Zagreb, koji se trenutačno nalazi na intenzivnoj, piše  Večernji list.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba - 3 Nova tehnologija Na ulicama uskoro novi niskopodni tramvaji: "Jedan košta kao manji dječji vrtić" Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Dok će dio liječnika tvrditi kako je možda riječ o nekakvoj pogrešci, drugi će poručiti da se s ovakvim ekstremima susreću u praksi.

Liječnik tvrdi: 'Nije dobro NE piti alkohol!'

Neslavni rekord i dalje drži mladi Makaranin kojemu je 2003.godine prilikom privođenja zbog obiteljskog nasilja policija izmjerila 7,44 promila alkohola u krvi. Četiri i više promila alkohola u krvi smatra se potencijalno smrtonosnima, pa su ovakvi ekstremi još nevjerojatniji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene