Obavijesti Video Pretražite Navigacija
69-godišnji Ilija Komšić

Željka Markić tvrdi da joj je nekoliko puta prijetio muškarac koji je prijetio biskupu Košiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnica udruge „U ime obitelji“ tvrdi kako je Ilija Komšić, muškarac koji je uhićen zbog prijetnji smrću sisačkom biskupu Vladi Košiću , i njoj upućivao uvrede i prijetnje.

Iz udruge poručuju kako je Komšić prijetnje Željki Markić putem Facebooka uputio u ponedjeljak 12. lipnja, a prijetio joj je i lani na dan održavanja Hoda za život.

Pročitajte i ovo Danka Derifaj Pravomoćna presuda Danka Derifaj nakon sedam godina pobijedila Željku Markić na sudu: "To je tipično zastrašivanje i tome treba stati na kraj" Blokiranje Hoda za život Protiv pobačaja VIDEO Završen Hod za život: Pogledajte kako je interventna policija nosila žene koje su se suprotstavile prosvjedu

„G. Komšić je prvu poruku dr. Markić poslao 21.5.2016. navečer, na dan održavanja prvog Nacionalnog hoda za život, obitelj i Hrvatsku sljedećeg sadržaja: „Smrt fašizmu i tebi, kurvetino! Jebali ti 4 miliona hrvata mamu smrdljivu. Obisit će mo te z jaja od konja bana jelaćića“. Dvije kasnije poruke još su vulgarnije. Nakon što je g. Komšić upozoren I blokiran na osobnom profilu dr. Markić, poslao je ponovno prije desetak dana uvredljivu poruku na njezinu javnu FB stranicu. Sve su poruke dostavljene nadležnoj policijskoj upravi, prema uputama koje je udruga U ime obitelji primila od policije“, poručuju iz udruge.

Komšić je prema pisanju pojedinih medija član SDP-a pa jeudruga „U ime obitelji“ poslala  pismo predsjedniku stranke Davoru Bernardiću.

Podsjetimo, 69-godišnji umirovljeni branitelj Ilija Komšić uhićen je u Tisnom zbog prijetnji smrću koje je putem Facebooka poslao biskupu Košiću.

Košić je kazao kako mu je Komšić poslao poruku sadržaja „Zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro“ nakon čega je prijetnje prijavio policiji.

Poslije je kazao kako mu je žao što je uhićen umirovljeni branitelj te je mislio da će ga policija samo opomenuti. Komšić je pušten da se brani sa slobode.

 

"Meni je žao što je uhićen jedan umirovljeni branitelj u Tisnom, kako o njemu kaže njegova žena, koji je k tome bolestan. Nadao sam se da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti, a on je meni 15. lipnja poslao poruku u kojoj mi psuje 'Crkvu i familiju' poslije čega je doslovno napisao: 'Zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro'. Ja sam tu prijetnju javio policiji, a ona postupa dalje po svojoj dužnosti", naveo je sisački biskup Vlado Košić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene