Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uglavnom zbog alkoholiziranosti

MUP: Na utakmici Hrvatske i Ukrajine privedena 41 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MUP je izvijestio da je u službene prostorije dovedena 41 osoba, uglavnom zbog alkoholiziranosti, odnosno kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) izvijestilo je u petak navečer da je prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice između Hrvatske i Ukrajine u Zagrebu u službene prostorije dovedena 41 osoba, uglavnom zbog alkoholiziranosti, odnosno kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Među navijačima nisu zabilježeni incidenti, ni sukobi, ističe se u priopćenju MUP-a.

"Zahvaljujemo građanima što su slijedili upute koje smo objavili uoči ove nogometne utakmice i time pridonijeli da utakmica protekne u pozitivnoj atmosferi i sportskom ozračju", navodi se i zaključuje da je na stadionu Maksimir utakmici prisustvovalo oko 28 tisuća posjetitelja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene