206952
206952
206952
206952
206952

Mravak priznao da je pribavio mito za HDZ?

  • , 29.11.2011., 11:07
  • Autor:
  • komentara

Mravak je priznao kako je 2007 godine, po nalogu tadašnjeg glavnog rizničara HDZ-a Mladena Barišića, za HDZ pribavio 600 000 kuna.

 
 
 
 

Njegov odvjetnik Branko Šerić potvrdio je da je počeo proces dogovaranja koji treba potvrditi optužno vijeće. 'U jednom trenutku sam rekao da će njegovo kazivanje doći do neba, sad se usuđujem reći da će doći i do oblaka', istaknuo je Branko Šerić, odvjetnik Ivana Mravka.

Nekadašnji direktor Hrvatske elektroprivrede u ponedjeljak je sklopio nagodbu s USKOK-om,  piše Vjesnik. Mravak je priznao da je 2007. po nalogu tadašnjega glavnog rizničara HDZ-a Mladena Barišića za HDZ pribavio 600.000 kuna, u zamjenu za zatvorsku kaznu od jedne godine i šest mjeseci.

Kako se radi o priznanju vezanom za slučaj Fimi Medija Ivan Mravak bi mogao biti prvi svjedok tužiteljstva u slučaju izvlačenja državnog novca preko tvrtke Nevenke Jurak.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se