Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lički Tuđman sve rekao u afektu

Mraović se ispričao Illishi Jarret za nanesene uvrede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontroverzni lički poduzetnik Joso Mraović danas se na ročištu u Rijeci ispričao za uvrede upućene prije godinu dana američkoj košarkašici Illishi Jarret, potvrdio nam je njezin odvjetnik Dragan Jovanić.

Mraović je u veljači prošle godine novinarima rekao kako je 'sud povjerovao toj kurbetini koja se fucala sa svakim u Gospiću. A ta kurbetina dobila je na sudu na temelju vašeg pritiska i vaše lopovije i mržnje svega što je hrvatsko'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lički Tuđman Mraović iz bolničke pidžame u zatvorsko odijelo Slika nije dostupna Odvjetnik odluku nazvao skandaloznom Mraoviću za silovanje smanjena kazna na dvije godine

'Mraović je danas priznao kako je to rekao, ali se ispričao rekavši kako je to rekao u afektu i da nije mislio tako. Došao je sam sa svojim sinom, bez odvjetnika, i ja sam procijenio da je ta njegova isprika dovoljno iskrena te da nema daljnje potrebe za povlačenje na sudu. Morat će platiti sudske troškove', rekao nam je Jovanić.

Jovanić kaže da im je važniji ishod dviju drugih tužbi, one za silovanje kojom je Mraović osuđen na tri godine i koja se nalazi na Vrhovnom sudu i one za ometanje istrage. Osim Mraovića, za ometanje istrage Jarret je tužila hotel u kojem se dogodilo silovanje i državu jer je policijski službenik u istrazi objavio njeno ime kao ime žrtve silovanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene