Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motori brujali gradom

VIDEO: Bikeri imaju 1000-tu darivateljicu krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se danas održavalo tradicionalno darivanje krvi kojim motoristi iz cijele zemlje otvaraju i zatvaraju moto sezonu

Ove subote se zatvara sezona 2009. s nadom da će broj tragično stradalih u prometu tijekom 2010. biti manji nego ove godine. Ujedno, ovo darivanje krvi u organizaciji portala motori.hr je specifično po mnogočemu. Ovo je deseto, jubilarno, darivanje krvi hrvatskih bajkera a ovom prilikom imaju i 1000-og darivatelja, a to je Lana Vladušić koja je u ovoj akciji bikera sudjelovala sa svojim dečkom. Lana je oduševljena ovom akcijom i ostala je bez teksta kada su je darivali kao 1000-og darivatelja krvi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Masovna tučnjava FOTO: Hrvatski i BiH motoristi potukli se na Plesu Slika nije dostupna Red Danice hrvatske VIDEO: Nagrađeni najveći darivatelji krvi

Ovog puta su se u akciji pridružili Rijeka i Vinkovci jer je intencija otvorenje i zatvorenje moto sezone obilježiti davanjem krvi diljem zemlje, a ne samo u Zagrebu.

Cilj je stati na kraj poražavajućim statistikama

Tradicionalno, velika kolona motorista pod policijskom pratnjom se kretala centrom grada. Nakon toga je kolona motorista stigla u Petrovu 3 gdje darivanje krvi traje do 14.30.

Cijeli program se provodi uz pomoć Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, terenske jedinice Crvenog križa te brojnih hrvatskih moto klubova, no na žalost i bez aktivne pomoći nadležnih državnih institucija koje uporno ne uspijevaju započeti konkretne projekte koji bi poražavajućim statistikama stale na kraj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene