Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipović na Brijunima

'Motivirate gospodarstvenike u svojim zemljama da dođu s projektima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović na Brijunima je primio veleposlanike akreditirane u Hrvatskoj.

Tom je prilikom zahvalio zemljama članicama Europske unije koje su ratificirale hrvatski pristupni ugovor, a one koje nisu, pozvao je da to učine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki interes Tko će preuzeti velike poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj? Oglasila se Fortenova Ilustracija Potrošnja i investicije Što se događa s hrvatskim gospodarstvom? Objavljeni novi podaci o BDP-u

Bude li sve išlo po planu, istaknuo je, Hrvatska bi za godinu dana trebala postati punopravna članica. Najveći izazov Hrvatske, predsjednik trenutačno vidi u pokretanju gospodarstva.

>> Josipović preko Facebooka pozvao Davea McClurea u Hrvatsku

'Polongirano razdoblje stagnacije naše ekonomije u okruženju neizvjesnosti svjetskih financijskih tržišta, određuje slab priljev kapitala u posljednje tri godine. Podržavam sve napore Vlade da stvori najbolje moguće uvjete za investitore i pozivam i vas da motivirate gospodarstvenike iz svojih zemalja da dođu s konkretnim projektima i prijedlozima', rekao je Josipović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene