Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči sjednice o spremnosti vojske

Mostovac izazvao slovenskog zastupnika na  obračun: "Jesi li spreman proliti krv za svoj dom?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Martin Pauk, Mostov splitski vijećnik, pozvao je slovenskog zastupnika Žana Mahniča (SDS), koji je tražio sjednicu o spremnosti slovenske vojske na osobni obračun u ringu.

"Pozivam navedenog krvožednog zastupnika, kad je već željan borbe, rata i krvi - na osobni obračun u ringu sa mnom. Bez oružja, samo ruke i noge, dvojica ulaze, samo jedan izlazi.
On neka predstavlja Sloveniju, ja volontiram za Hrvatsku. Zemlji pobjednika pripast će sporni teritorij. Dosta nam je ratova, dosta nam je žrtava, dosta je bilo razaranja i smrti.
Ne želimo opet zbog nebitnih, monstruoznih političara u krvavi rat uvlačiti 6 milijuna ljudi s obje strane. Žane Mahniču, jesi li uistinu spreman za svoj dom proliti krv", napisao je Pauk.

Pročitajte i ovo Marin Miletić, Marija Selak Raspudić "Pogrešno se izrazila" Raskol u Mostu? Miletić prozvao Selak Raspudić zbog izjave o pobačaju, ona mu odgovorila: "U najtežoj sam izbornoj jedinici" Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata"

Podsjetimo, na Mahničev zahtjev sutra će se održati zatvorena sjednica slovenskog parlamentarnog odbora za pitanja obrane o spremnosti vojske da provede arbitražnu presudu o granici s Hrvatskom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene