Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mostov ministar:

'Optimističan sam oko opstanka vlade'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar je na sastanku s povjerenikom Europske komiisje razgovarao oko politika smanjenja emisija stakleničkih plinova.

Optimističan sam oko opstanka vlade, rekao je ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobroviću Bruxellesu nakon bilateralnog sastanka s povjerenikom Europske komisije za klimatsku i energetsku politiku Miguelom Ariasom Caneteom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićeni su Tinejdžeri planirali teroristički napad na koncertnu dvoranu u Bruxellesu Prosvjed seljaka u Bruxellesu - 5 Drama u Belgiji VIDEO Kaos na ulicama Bruxellesa: Seljaci probijali barikade i palili gume, policija otvorila vodene topove

Ministar je na sastanku s povjerenikom razgovarao oko politika smanjenja emisija stakleničkih plinova.

"Europska unija jako je aktivna u pogledu redukcije emisije stakleničkih plinova i kao takva je predvodnik u svijetu, te postavlja vrlo optimistične ciljeve", rekao je ministar Dobrović, dodavši kako je s povjerenikom razgovarao o brojkama i mogućnostima takvih akcija u Hrvatskoj.

"Hrvatska u tom pogledu dobro stoji, iako je to možda većim djelom rezultat smanjenja ekonomskih aktivnosti, međutim Hrvatska ima jako velik potencijal u smanjenju emisija", zaključio je Dobrović.
Mostov ministar je na novinarsko pitanje o tome hoće li opstati ova vlada kratko odgovorio da je "optimističan".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene