Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parlamentarni izbori

MOST upravo pregovara s HDZ-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi MOST-a u srijedu su razgovarali međusobno, a onda i s predstavnicima koalicije Hrvatska raste. U tijeku je sastanak s HDZ-om.

Oko 15 sati sati počeo je sastanka MOST-a i HDZ-a u jednom zagrebačkom hotelu. Od HDZ-ovaca je viđen šef HDZ-a Tomislav Karamarko, a predstavnici MOST-a su Prgomet, Petrov i Lovrinović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna preokret! KARAMARKO OTIŠAO SA SASTANKA 'Ja ovaj dokument ne mogu potpisati' Slika nije dostupna Nakon sastanka MOST predložio sporazum, HDZ i SDP odbili ga odmah potpisati

U 16,30 sati MOST će na konferenciji za novinare iznijeti svoje zahtjeve i sve što je dogovoreno sa strankama s kojima su danas pregovarali.

Prije 15 sati završio je sastanak predstavnika MOST-a i koalicije Hrvatska raste.

MOST obavio sastanak s koalicijom Hrvatska raste

'Iz dva izvora mi je potvrđeno da se odvija sastanak između kolalcije Hrvatska raste i predstavnika MOST-a. Treba podsjetiti da je Hrvatska raste u izbornoj noći prva MOST-u ponudila partnerstvo i uputila poziv, a treba vidjeti hoće li se dogovoriti', izvijestio je za Vijesti Nove TV u 14 sati reporter Dnevnika Nove TV Vjekoslav Đaić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene