Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se MOST:

'Panenić je stiropor poklonio djetetu poginulih hrvatskih branitelja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Tomislav Panenić rekao je da stiropor nije ukrao, nego da je odlučio da ga se pokloni.

Nakon što je ministar Tomislav Panenić u emisiji Nedjeljom u dva rekao da nije ukrao stiropor o kojem se priča otkad je izabran za ministra, nego da je odlučio da ga se pokloni, na Facebooku se oglasio Most.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pobjegao je Četvorica napala muškarca u Dubravi: Opljačkali ga, tukli, pucali na njega i ukrali mu BMW Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura"

'Čovjek na čije smo uspjehe i rezultate na lokalnoj razini iznimno ponosni, svojim današnjim nastupom pokazao je da Hrvatska ima na koga računati kada je gospodarstvo u pitanju. Nastavno na očitovanje o stiroporu i optužbama da je otuđio 40 kvadratnih metara stiropora ministar Panenić nije napomenuo jednu bitnu stvar. Most nezavisnih lista želi istaknuti da je ministar Panenić stiropor koji se trebao uništiti, poklonio djetetu poginulih hrvatskih branitelja za izgradnju kuće, što on iz ljudskih i etičkih razloga nije htio spominjati. Ministre, sretno!', poručili su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene