446959
446959
446959
446959
446959

'Ja samo želim naglasiti da je trenutak sad ili nikad'

  • , 17.08.2016., 17:43
  • Autor:
  • komentara

Točno u podne u krajnjim točkama Hrvatske predstavnici MOST-a predstavili su svoj program i kandidate, što su iskoristili i za susrete s građanima i razgovore o problemima za čija će se rješenja boriti u Saboru.

 
 
 
 
Most krenuo u kampanju (Video: Vijesti u 17 h)
Most krenuo u kampanju (Video: Vijesti u 17 h)

Točno u podne, istodobno u četiri hrvatska grada, Umagu, Iloku, Sv. Martinu na Muri te Cavtatu, MOST je predstavio program i kandidate. Simbolično predstavljanje iz krajnjih točaka Hrvatske predstavnici MOST-a iskoristili su za susrete s građanima i razgovore o problemima za čija će se rješenja, kažu, boriti u Saboru.

'Glas za MOST nije bačen glas. Glas za most danas je glas za promjene i to je ono što smo pokazali zadnjih 7 mjeseci. Pokazali smo da se možemo othrvati takvom sustavu, da se mogu napraviti promjene, to je ono što smo radili 7 mjeseci i to je ono što ćemo i nastaviti raditi i nadam se da će nam zbog toga birači dati povjerenje', izjavio je predsjednik MOST-a Božo Petrov

'Za razliku od ostalih političkih protivnika, mi želimo čuti prijedloge, mišljenja, ali i kritike građana. Svaki dio Hrvatske nam je bitan, tu smo da vas čujemo i da nastavimo mijenjati našu zemlju. Budite posve sigurni, MOST nije i neće iznevjeriti svoje birače,' poručio je Petrov. 

'Krećemo u pobjedu. Ja samo želim naglasiti da je trenutak sad ili nikad. MOST je opcija koja spaja ljude koji su lokalno dokazani, koji lokalno imaju povjerenje od svojih sumještana', kazao je MOST-ovac Vlaho Orepić.

Sjevernu točku Hrvatske, Sveti Martin na Muri posjetili su Slaven Dobrović, Robert Podolnjak, Jasna Matulić i Ljubica Ambrušec.

'I na ovom području postigli smo izvrsne rezultate u vrlo kratkom roku te stoga očekujem da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali', rekao je Dobrović, koji je istaknuo kako je zahvaljujući poziciji ministra zaštite okoliša upoznat s problemima okoliša koji muče građane.

Put sa zapada krenuo je iz Umaga, gdje su se s građanima, koji su se, kako se navodi, u velikom broju odazvali susretu s predstavnicima MOST-a, družili Davor Romić, Josip Katalinić, Ines Strenja Linić i Marko Sladoljev.

'Lijepo je vidjeti da u svim dijelovima Hrvatske pa tako i u našoj Istri postoje ljudi koji dišu i razmišljaju kao Most. Promjena koju je Most pokrenuo ne može se zaustaviti i građani su to prepoznali', komentirala je Ines Strenja Linić.

'Šaljemo poruku svim građanima da ćemo doći u sva mjesta, sve općine, vidjet ćete koliko MOST-ovaca ima u Hrvatskoj koji žele prenijeti poruku da s MOST-om možemo u bolju budućnost', zaključila je Ines Strenja Linić.

U centru Iloka, istočnoj točki Hrvatske, s građanima su se družili Miroslav Šimić i Ružica Vukovac. 'Otvorenje ureda u Osijeku, jučerašnje predstavljanje programa te obilazak cijele Slavonije koji slijedi u idućim tjednima, za mene su vrlo značajni događaji. Dobro smo upoznati s problemima koji muče Slavonce i predano ćemo raditi na njihovom rješavanju,' poručio je Miroslav Šimić.

Tijekom dana MOST-ovi zastupnici, ministri i čelnici obići će nekoliko gradova, između ostalih i Mursko Središće, Poreč, Vukovar i Dubrovnik. (M.Ž./Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se