442223
442223
442223
442223
442223

'Tko ne bi htio imati Most? I mali i veliki. Svima je jasno da to neće ići'

  • , 04.07.2016., 13:00
  • Autor:
  • komentara

Most neće ni sa kime na izbore, kažu u toj stranci.

 
 
 
 
Nikola Grmoja o nadolazećim izborima
Nikola Grmoja o nadolazećim izborima

Ministar Vlaho Orepić danas je nazočio otvaranju obnovljene postaje granične policije Metković u koju je uloženo 8 milijuna kuna novca iz schengenskog sustava.

Ministar je komentirao i postavljanje ograde u Batini te je rekao da je to bila reakcija na povećan broj migranata u Srbiji te da su se vratili brzo u redovan režim i da nema ugroze od migranata.

Na novinarsko pitanje hoće li se naći na Mostovoj izbornoj listi na predstojećim izborima nije želio odgovoriti.

Nikola Grmoja je pak rekao kako Most ne misli ulaziti ni u kakve koalicije prije izbore.

'Pozivam i Vrdoljakov HNS nek se ohrabre i sami izađu na izbore pa da vidimo. Mi idemo samostalno, okupit ćemo nezavisne liste na svojoj platformi, uvjereni smo u bolji rezultat', rekao je Grmoja.

A hoće li s njima i Tihomir Orešković - odluka je na njemu.

'Gospodin Petrov je rekao da bi ga volio vidjeti s nama. Više nije pitanje koga će HDZ ili SDP provoditi za ruke i većinu, pitanje je želi li itko s Mostom sada, vidjeli su da smo mi pri svojim principima. Ne da će Most biti odlučujući nego ćemo imati bolji rezultat. Zovu nas svi, tko ne bi htio imati Most, i mali i veliki, svima je jasno da to neće ići, nema potrebe da nas zovu', zaključio je Grmoja.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se