Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idu sami na izbore

'Tko ne bi htio imati Most? I mali i veliki. Svima je jasno da to neće ići'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Most neće ni sa kime na izbore, kažu u toj stranci.

Ministar Vlaho Orepić danas je nazočio otvaranju obnovljene postaje granične policije Metković u koju je uloženo 8 milijuna kuna novca iz schengenskog sustava.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Predstavili program Grmoja: ''Čudnovata je ta priča oko propucavanja Turudićeva automobila'' Nikola Grmoja - 1 je li se dogovorio s Milanovićem? Grmoja u Dnevniku Nove TV otkrio: "Da sam znao da će se to dogoditi, ne bih to napravio"

Ministar je komentirao i postavljanje ograde u Batini te je rekao da je to bila reakcija na povećan broj migranata u Srbiji te da su se vratili brzo u redovan režim i da nema ugroze od migranata.

Na novinarsko pitanje hoće li se naći na Mostovoj izbornoj listi na predstojećim izborima nije želio odgovoriti.

Nikola Grmoja je pak rekao kako Most ne misli ulaziti ni u kakve koalicije prije izbore.

'Pozivam i Vrdoljakov HNS nek se ohrabre i sami izađu na izbore pa da vidimo. Mi idemo samostalno, okupit ćemo nezavisne liste na svojoj platformi, uvjereni smo u bolji rezultat', rekao je Grmoja.

A hoće li s njima i Tihomir Orešković - odluka je na njemu.

'Gospodin Petrov je rekao da bi ga volio vidjeti s nama. Više nije pitanje koga će HDZ ili SDP provoditi za ruke i većinu, pitanje je želi li itko s Mostom sada, vidjeli su da smo mi pri svojim principima. Ne da će Most biti odlučujući nego ćemo imati bolji rezultat. Zovu nas svi, tko ne bi htio imati Most, i mali i veliki, svima je jasno da to neće ići, nema potrebe da nas zovu', zaključio je Grmoja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene