Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iranka polivena kiselinom čeka osvetu

'Molio me da mu ostavim barem jedno oko, ali neću'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ultimativnoj odmazdi oko za oko koju je donio iranski sud, sudac je žrtvi dao dopuštenje da svojem napadaču vrati na isti način – osljepljivanjem kiselinom.

Nakon 17 operacija lica, Ameneh Bahrami očajnički želi osvetu, a sud u Teheranu to joj je i dopustio. 'Ležat će drogiran ispred mene. Napipat ću mu oči i zatim pustiti 20 kapljica kiseline u svako oko. Presuda će biti izvršena 15. travnja', izjavila je Bahrami.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoki kazneni sud Mladić spolno zlostavljao dijete: Ipak ide u zatvor Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen Prijelomna točka "Rizik od eskalacije sukoba je stvaran, situacija je eksplozivna": Von der Leyen najavila sankcije

Nesretnu ženu je u rujnu 2004. napao Majid Emovahedi nakon što je odbila njegove brojne ponude za brak. Unatoč pritiscima njegove obitelji ona je odbijala upornog prosca. Na kraju ju je zalio kiselinom pri čemu je oslijepila te zadobila teške opekline lica.

>> Polio ženu kiselinom pa kažnjen na isti način!

'Na izvršenju će biti prisutna moja majka i prijatelji kako bi mi pomogli da je izvedem na najsigurniji način. Majka je rekla da će mi pomoći, no nadam se da to neće biti potrebno. Želim to učiniti sama', dodaje Bahrami.

Emovahedija, koji će biti pod anestezijom držat će dva policajca. U trenutku kad će mu žrtva sipati kiselinu u oči neće ništa osjetiti. Doktor u rukavicama držat će mu kapke kako bi kiselina mogla nesmetano doprijeti do očnih jabučica. 'Ismijavao me pred sudom, a sada moli za milost. Želi da mu ostavim bar jedno oko, no na njegovu nažalost za to je prekasno', zaključila je Bahrami.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene