Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mobbing: Žrtva privedena, osumnjičeni šeću gradom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica Zadrana osumnjičena da su zlostavljali kolegicu u zadarskom Intersparu slobodno šeću ulicama, dok je žrtva već drugi put privedena u policiju.

Prije nekoliko dana državno je odvjetništvo podnijelo optužnice za dvojicu Zadrana koje se sumnjiči da su zlostavljali kolegicu na poslu. Oni još uvijek rade u zadarskom interšparu i slobodno se šeću ulicom, a žrtva je već drugi put privedena u policiju pod optužbom da im je prijetila.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

U samo nekoliko mjeseci otkako je svoju priču ispričala pred kamerama Nove TV, život 31-godišnje Zadranke okrenuo se naopačke.

'Sad mi je možda čak i teže nego u početku kad sam prijavila mobbing', rekla je žrtva našem novinaru.

>> Prva optužnica za seksualni mobbing u Hrvatskoj 

>> Nova TV potaknula policijsku istragu o mobbingu

Optuženi Aleksandar Knežević, voditelj zadarskog Interspara, prijavio je da sms porukama prima prijetnje. Policija je u potrazi za dokazima s nalogom za pretres na njezina vrata pokucala 20. kolovoza.

'Tog sam dana iskreno bila u šoku, nisam mogla vjerovati da se ja koja sam žrtva nalazim u postaji uhićena dok moj zlostavljač slobodno šeće i radi u Intersparu', ogorčena je žrtva.

Kaže da su joj tek nakon dvosatnog ispitivanja rekli da je uhićena. Pustili su je nakon šest sati, a policajci su je ispitivali bez prisustva odvjetnika.

Zbog navodnih prijetnji Kneževiću u policiju je pozvana ponovno. Ovaj put voditelj tvrdi da mu je prijetila na parkiralištu, a kao svjedoka je naveo drugooptuženog, domara trgovačkog centra.

Državno je odvjetništvo prije nekoliko dana podnijelo optužnicu, prvu za mobbing u Hrvatskoj. Zlostavljana Zadranka kaže jedina joj je utjeha nada da će zlostavljači na kraju ipak biti kažnjeni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene