Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širenje franšize

Mlinar se pobrinuo za veliku gospodarsku vijest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ulazak Mlinara na tržište Australije trajao je godinu dana

Za veliku gospodarsku vijest pobrinula se hrvatska tvrtka Mlinar.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Otkrila inspekcija Skandal u BiH, šokantna analiza! Prodavali burek s junetinom, a u njemu ustvari bilo nešto sasvim drugo

Nakon Hrvatske i dijela Europe, svoju franšizu šire i na Australiju. Prva pekarnica u lancu Mlinarovih franšiza koje na australskom kontinentu razvija tvrtka BPS Foodservices, otvorena je u središtu Sydneyja, a uskoro i u Melburnu.

Ulazak na tržište Australije trajao je godinu dana, budući da su Mlinarovi stručnjaci analizirali navike, trendove i očekivanja stanovnika Sydneyja. Inače, roba iz Mlinarove tvornice u Zagrebu do Sydneyja putovala je 36 dana, a uskoro će se lanac proširiti na još jedan kontinent.

'Spremni smo i za druge države. Za mjesec dana od danas otvara se i Riyad, Saudijska Arabija, franšizni dućan Mlinara, otvaramo za cirka mjesec dana i u Švicarskoj franšizni dućan Mlinar Cafe', rekao je Mato Škojo, predsjednik Uprave Mlinara.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene