Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potkradao vlastitu tvrtku

Mladinić oštetio SMS za pola milijuna kuna: Kćeri dao 377 tisuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je prijavila Srđana Mladinića, jednog od osumnjičenika afere Podravka, da je kao direktor i vlasnik splitskog SMS-a tvrtku oštetio za 584.156 kuna.

Neslužbeno saznajemo, da je policija između ostalog utvrdila i da je svojoj kćeri isplatio 377.000 kuna predujma za poslovni put na koji nikad nije otišla. Policija je rezultate istrage poslala Županijskom državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uz znanje pritvorenog direktora Radnici SMS-a i bez plaće beru masline Slika nije dostupna Podravka prcijenila vrijednost SMS-a 'Kredit' SMS-u iznosio čak 165 milijuna kuna?

Inače, Mladinić je prije nekoliko mjeseci ispričao medijima da otkad je pušten iz Remetinca i ostao bez SMS-a, da živi bez prihoda, a brine se i za kćer Srđanu, koja je zbog multiple skleroze završila u invalidskim kolicima. Rekao je da se povukao iz javnosti, te u potpunosti posvetio izlječenju kćeri.

>> Obiteljska drama vlasnika SMS-a: Život na rubu egzistencije

Kaže kako mu izoliranost teško ne pada jer mu takav životni stil odgovara, a svoje probleme smatra sastavnim dijelom života. Od imovine mu je ostao samo stan i mobitel, pa se cijela obitelj našla na rubu egzistencije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene