Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodao mu priču

OPREZ, PREVARANTI VREBAJU Međimurac tražio posao, a ostao bez nekoliko tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priči o liječničkom pregledu potrebnom za zapošljavanje povjerovao je jedan Međimurac koji nije samo ostao bez posla već i bez nekoliko tisuća kuna.

Početkom veljače 23-godišnjak s međimurskog područja na jednoj je društvenoj mreži dao oglas putem kojeg je tražio posao. Ubrzo mu se javio potencijalni poslodavac te su dogovorili sastanak.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata

Našli su se na području Čakovca te je mladića 'poslodavac' tražio novac za provođenje liječničkog pregleda, a napomenuo mu je i kako mu može 'srediti' prometne prekršaje uz manju novčanu naknadu.

Mladić je u cijelu priču povjerovao te drugom muškarcu dao nekoliko tisuća kuna. On mu se, pretpostavljate, nakon toga više nije javio, a pokazalo se kako je na društvenoj mreži napravio lažan profil kojim je 'upecao' prevarenog mladića, pišu Međimurske novine.

Prilikom korištenja društvenih mreža budite oprezni, upozorava policija, a prije bilo kakvih zamolbi za novčanom naknadom, pokušajte provjeriti s kakvom osobom ste stupili u kontakt i možete li joj vjerovati ili se radi o prijevari.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene