Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u centru Zagreba

Uhićen unuk poznatog redatelja Antuna Vrdoljaka: Sumnjiče ga da je nožem htio ubiti 21-godišnjaka

Unuk Antuna Vrdoljaka
Unuk Antuna Vrdoljaka Foto: PU zagrebačka
Mladić koji je pokušao ubiti drugog mladića početkom mjeseca u Zagrebu unuk je poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka.

Zagrebačka policija prošlog je tjedna objavila fotografije muškarca kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva 21-godišnjaka u Draškovićevoj ulici u Zagrebu 9. prosinca.

Policija ga je nakon toga uhitila, a prema odluci suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, dobio je mjesec dana istražnog zatvora.

Pročitajte i ovo Bill Clinton slučaj Epstein Bivši predsjednik identificiran u dokumentima o pedofilskom lancu: Spominje ga se više od 50 puta

Kako doznaju 24sata, riječ je o 26-godišnjem unuku poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka. Sin je Luke Vrdoljaka i supruge Ivane Radeljić Vrdoljak, para koji se svojedobno spominjao zbog navodnog duga od pet milijuna kuna za neplaćenu najamninu i porezna dugovanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija poskupljenje od srijede Ako danas točite gorivo, pažljivo provjerite cijene - postoji kvaka

Matija Vrdoljak živi sa svojim djedom, dodaju 24sata te neslužbeno doznaju da je nekoliko puta bio prekršajno kažnjavan.

Tog 9. prosinca s više je uboda nožem pokušao ubiti mladića koji je bio u skupini s kojom se sukobila Vrdoljakova skupina prijatelja.

Ozlijeđenom 21-godišnjaku pomoć je pružena u KBC-u Zagreb te je bio lakše ozlijeđen.

Vrdoljak: "Nemam volje o tome razgovarati"

"Ne mogu o tome razgovarati. Nemam volje", odgovorio je Antun Vrdoljak na pitanje 24 sata živi li njegov unuk Matija s njim i kako komentira činjenicu da je osumnjičen za pokušaj ubojstva i da je u istražnom zatvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene