Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog sve skupljih stanova

Mladi poduzetnici se dosjetili jeftinog rješenja za studente!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedna dobra poduzetnička ideja stiže iz Zagreba. S obzirom na to da su studentski domovi dupkom puni, a najam stanova sve skuplji, mladi poduzetnici dosjetili su se puno jeftinijeg rješenja.

Umjesto stana ili studentskog doma, Nikolina, Tea i Martina za životni prostor odabrale su - hostel. 'Čist je, nov, uredan, moderan! Sve mi je na mjestu, imam svoju kupaonu, imam lounge s televizorom', pohvalila se studentica Nikolina.

Pročitajte i ovo Ilustracija brojka bi mogla rasti Užas na Novom Zelandu: U požaru u hostelu najmanje šest mrtvih Vlada reže parafiksalne namete - 4 Akcijski plan Stižu dobre vijesti: Dnevnik Nove TV doznaje što se više neće financirati iz džepova poduzetnika

Potpuna sloboda, moderan dizajn i opuštajuća atmosfera razlog su sve većeg zanimanja za ovakav način stanovanja. 'Imat će zabavne cimere, ali i dovoljno vremena za učenje i odmaranje', kazala je Anja Nigović, voditeljica hostela.

>> Studentski život u roditeljskom domu vs. život u studentskom domu

Za smještaj u domu studenti će izdvojiti od 200 do 600 kuna. Režije, stanarinu i hranu za život u stanu plaćat će najmanje 2.500 kuna. No, život u hostelu, uz plaćene obroke, stajat će ih od tisuću do dvije tisuće kuna. 'Hrana je odlična, pogotovo pljeskavice, odlično je! Jako isplativo, puno više nego da odem živjet sama', rekla je studentica Tea.

A svaki dan ne muče ih ni nikad skuplje režije i rokovi za plaćanje stanarine, već se mogu posvetiti učenju i druženju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene