Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poražavajuća statistika

Po ovome smo na samom začelju Europske unije: "Trenutačna rješenja nisu adekvatna"

Aktualno Galerija Zgrada - 1 Zgrada - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Zgrada - 2 Zgrada - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Zgrada - 3 Zgrada - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Zgrada - 4 Galerija 1/4 >>
Mladi u Hrvatskoj s roditeljima u prosjeku žive do 33. godine. Poražavajuća je to statistika koja nas stavlja na samo začelje Europske unije.

Mladi u Hrvatskoj s roditeljima u prosjeku žive do 33. godine. Uzroci su stanje na tržištu nekretnina, posebice u velikim gradovima i turistički intenzivnim područjima, ali i loše stambene politike, tvrde predstavnici mladeži četiriju političkih opcija.

Pročitajte i ovo Ilustracija U regiji Herson Raznesen automobil dužnosnika stranke Jedinstvena Rusija: Preminuo u bolnici, istraga je u tijeku

Zato su se ujedinili i organizirali panel kako bi politiku, kažu, natjerali da posluša struku.

"Moramo istaknuti da trenutačna rješenja koja su na sceni nisu adekvatna, tj. neke pojedinačne odluke. Moramo shvatiti da moramo poslušati stručnjake", rekla je predsjednica kluba mladih IDS-a Valentina Orbanić.

"I jedini put koji mi vidimo je u rješavanju na način da se potiče gradnja i s druge strane da se potiče kupovna moć građana", rekao je potpredsjednik Fokusa Dario Vrbaslija.

Više pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene