Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladen Bajić slomio ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni državni odvjetnik Mladen Bajić jučer je slomio ruku na stručnom skupu u Stubičkim Toplicama i danas će biti operiran, doznaje se u Državnom odvjetništvu RH.

'Glavni državni odvjetnik jučer je ujutro neoprezno pao i slomio lijevu ruku. Ruka mu je u gipsu, osjeća se dobro, a za danas je zakazan operativni zahvat', kazala je Hini glasnogovornica DORH-a Martina Mihordin. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Preminula je Otišla u Tursku na brazilsku operaciju: Obitelj u šoku - "Nemojte to raditi" Ilustracija Pionirski zahvat Operacija izvedena prvi put u svijetu: Nakon presađivanja živca iz noge počeo koristiti paraliziranu ruku

Nije željela otkriti u kojoj bolnici je smješten Bajić koji zbog ozljede nije nazočio sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost, sazvanoj nakon sinoćnjeg ubojstva novinara i suvlasnika tjednika 'Nacional' Ive Pukanića i njegovog suradnika Nike Franjića. 

Umjesto njega na sjednici je njegov prvi zamjenik Dragan Novosel. 

U Stubičkim Toplicama protekla dva dana državni odvjetnici i zamjenici iz građansko-upravnih odjela sudjelovali su na V. stručnom skupu Državnog odvjetništva o nadležnosti građansko-upravnog odjela te nadzoru nad radom u tim odjelima i novinama u izmjenama zakona.

Skup je bio zatvoren za javnost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene