Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I uzrokuje štete

Život U STRAHU: Dotrajali dalekovod im ugrožava živote!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dotrajali dalekovod uzrokuje štete u Vinjanima Donjim.

Sto deset kilovoltni dalekovod izgrađen u neposrednoj blizini kuća ugrožava život nekoliko stotina mještana. Zbog brojnih udara groma, stupovi prijete urušavanjem, a jedna kuća je oštećena kad su na nju pale žice.

Pročitajte i ovo Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta Sjever Hrvatske osam dana bez struje i vode - 4 ostavljeni na cjedilu Nakon nevremena žive osam dana bez struje i vode: "Gdje je civilna zaštita, zašto nam nitko ne govori koliko će ovo trajati?"

Dječaku u strujnom udaru opečeno 40 posto tijela

'Meni je šteta negdje 12.000 do 13.000 kuna. Nakon zadnje grmljavine,u potezu dva - tri kilometra ovdje u Vinjanima svatko je imao štetu, bilo da je riječ o televizoru, računalu ili klimi', priča Senko Škeva iz Vinjana.

Iz HEP-a poručuju da će uklanjanje stupova početi za oko mjesec dana kad se riješe svi imovinsko-pravni odnosi. Dodali su kako su zabilježili krađe bakrene žice te su zaustavili opskrbu električne energije ovim dalekovodom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene