Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogorčeni mještani

Mještani poplavljenih sela podigli kaznenu prijavu zbog puknuća nasipa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zašto je došlo do puknuća nasipa koji je saniran prije četiri godine saznat će se nakon policijske istrage.

Mještani poplavljenih slavonskih sela podnijeli su kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog puknuća nasipa. Od policije i DORH-a očekuju detaljnu istragu kojom će se utvrditi kako je puknuo nasip koji je saniran prije nekoliko godina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povjerenstvo i ekspertiza I strani stručnjaci istražuju pucanje nasipa u Rajevom Selu Slika nije dostupna Nasip u Rajevom Selu HAC demantirao optužbe: Šljunak iz nasipa nije ilegalno iskapan!

Podsjećamo, poplava je odnijela dva ljudska života, a materijalna šteta procjenjuje se na gotovo dvije milijarde kuna. Peticiju za podizanje tužbe potpisalo je oko 1.300 mještana poplavljenih sela.

Ljudi ogorčeni: 'Je li to način da nam začepite usta?'

'Gospodin premijer i dalje tvrdi da je sreća što je nastradalo Rajevo Selo i Gunja. Kakve ja imam utjehe od toga?', pita se Mirko Nađ iz Rajeva Sela.

'Naša policija vodi istragu i mi smo zainteresirani da doznamo zbog čega je došlo do prodora, posebno onog u Rajevom Selu, novog nasipa', kaže Ivica Plišić, generalni direktor Hrvatskih voda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene