Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preopterećeni su

Prosvjed u Kaštelima zbog prometa: "U cijelom svjetu isti je standard, samo kod nas nije tako"

Aktualno Galerija Prosvjed - 1 Prosvjed - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed - 2 Prosvjed - 2 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed - 3 Prosvjed - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Tadin Galerija 1/4 >>
Mještani Kaštel Kambelovca nezadovoljni su trasom koja se spaja na državnu cestu D8. Tvrde da su prometnice preopterećen te da im najveći dio prometa prolazi kroz sredinu grada.

Kaštelani se bune. Javnom tribinom još jednom iskazuju nezadovoljstvo trasom koja se spaja na državnu cestu D8 u Kaštel Kambelovcu.

Primjedbi je puno, a najviše im smeta moguće opterećenje za promet kroz Kaštela, posebno u ljetnim mjesecima.

Pročitajte i ovo Sanja Jurišić i Krešimir Krolo - 1 Eskalacija Nižu se incidenti, posla ima i za policiju: "Ovo podsjeća na film Beskrajni dan, požar bi trebale gasiti sve uključene strane"

Pročitajte i ovo Goran Keškić - 1 In memoriam U 40. godini života napustio nas je voljeni kolega Goran Keškić

"Pa glavni problem ove trase je dovođenje tranzitnog prometa prema Splitu, kroz grad Kaštela. Grad od skoro 60.000 ljudi.

Koji je već sa svojim stanovništvom imao problema za doći do Splita, jer su prometnice preopterećene. I sad kad je standard u cijelom svijetu da se promet izmiče iz gradova, mi imamo totalno suprotnu situaciju gdje se promet s autoputa spušta u sredinu grada Kaštela", izjavio je Tomislav Tadin iz Kaštel Kambelovca.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene