Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se odluka Mitrovića

Mitrovićeva jahta odluku 'čeka' privezana u Kaštel Gomilici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok je sudbina hrvatskih proizvoda, pjesama i serija na TV Pinku još neizvjesna, sporna jahta Željka Mitrovića uočena je u Kaštel Gomilici.

Zapečaćena jahta 'El Bosco V' privezana je u marini u Kaštel Gomilici s uočljivim znakom zabrane prilaska svim znatiželjnicima, a priču o cijelom događaju napravila je i svjetska agencija Reuters koja je za mišljenje upitala i lokalno stanovništvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pucao iz stana Uhićena petorka koja se sumnjiči za pucnjavu u Kaštelima Vaš glas: Tijesna škola treba obnovu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 KAD ĆE OBNOVA? Ovu školu polazi toliko đaka da imaju nastavu u tri smjene, ali zgrada je već godinama u raspadu

'Ukoliko Željko Mitrović želi zabraniti hrvatsku glaszbu i serija na svojim televizijama u Srbiji, nek to i učini, ali ne smije zabraniti emitiranje u cijelom svijetu jer hrvatsku glazbu vole i preko granica. Normalna je procedura da se strana jahta bez vlasnika na njoj zaplijeni', smatra Zoran Milanović iz Kaštel Gomilice.

Željko Mitrović je još jednom ponovio svoj stav o cijeloj situaciji navodeći kako bi iza svega mogla stajati činjenica da se u Hrvatskoj bliže izbori pa netko želi pokazati da stvari zaista funkcioniraju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene