Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vise na žici

Misteriozna pojava na zagrebačkim ulicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Bosutskoj ulici u zagrebačkom Trnju na žicama ulične rasvjete visi sve više tenisica. Misterij je čije su i zašto tamo stoje.

Zašto su tenisice letjele nebu pod oblake? Mještani Bosutske ulice u zagrebačkom Trnju kažu da je to nastalo po sceni iz nekog američkog filma. Tamo je to dio mladenačkog folklora.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

>> Ovo su najinteligentniji ljudi današnjice!

Postoji nekoliko socioloških objašnjenja. Ili se netko oženio ili završio školu, izgubio nevinost ili se u blizini prodaje droga. A možda su nekoga pretukli i gore mu bacili tenisice.

Slična objašnjenja imaju i stanovnici ulice. 'Kad djeca završe školu, onda bace tenisice gore, znači da su završili jednu godinu. Svake se godine na žicama nađu druge tenisice', kaže mještanka Ivanka. Sljedeće što nas zanima jest koliko će ih i gdje sve sada biti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene