Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mišo Kovač: 'Sanaderova pobjeda zapisana je u zvijezdama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je najveća stranka u Hrvatskoj koju vodi inteligentan čovjek, a i moj pokojni sin bio je član HDZ-a, odgovorio je u Temi dana Mišo Kovač na pitanje Hloverke Novak Srzić zašto je pjevao na saboru HDZ-a.

- Ja zapravo nisam tamo nikoga zabavljao, to su napisali novinari, ja sam otpjevao samo četiri takta u dvije pjesme, kaže Mišo Kovač.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Go-go plesačica za tri mjeseca zaradila 100 tisuća kuna Slika nije dostupna Zagorčev obavještajni udar na državni vrh

Legendarni pjevač istaknuo je kako je ovo jedan novi HDZ, nešto drugo od onoga 90-ih godina, na čijem je čelu čovjek koji je našao jednu novu liniju vođenja te stranke.

- Sanader je inteligentan, pametan čovjek i pravi vođa u pozitivnom smislu te riječi, rekao je Mišo te naglasio kako mu se danas ta stranka više sviđa jer je u Tuđmanovo vrijeme postojala i druga linija u toj stranci koja je išla iza Tuđmanovih leđa.

- Sanaderova pobjeda zapisana je u zvijezdama, zaključio je Mišo Kovač, istaknuvši da su napadi Zorana Milanovića na Ivu Sanadera bili očekivani jer 'girice uvijek napadaju velike'. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene