Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasmijte se do suza

Mislite da su kampanje u Hrvatskoj smiješne? Ovo su kandidati u Bugarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već na samom početku izborne kampanje za parlamentarne izbore 2015., imali smo se priliku nasmijati nekim promidžbenim porukama. Međutim, do sada ni jedna nije nadmašila plejadu bugarskih lokalnih političara.

Kandidati na lokalnim izborima u Bugarskoj apsolutni su hit na društvenim mrežama. Pogled na njihove plakate odaje dojam da ih je radio najkreativniji scenarist čuvenih 'montipajtonovaca', piše Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Olakšana putovanja Rumunjska i Bugarska s postigle dogovor s EU-om: "Ulazimo u schengenski prostor!" Snijeg u Ukrajini Ima i poginulih Snježni užas hara Balkanom: "Nikome nije ugodno, svi preživljavamo na niskim temperaturama"

Elena Dobromirova Trifonova ozbiljnim pogledom s plakata i šik frizurom iz osamdesetih godina poručuje svojim glasačima da zaokruže broj 12.

 

 

Kandidat biračima: Molim vas nemojte glasati za mene

Antoaneta Lazarova, vremešna gospođa s avangardnim stajlingom želi da biti lokalna čelnica Gaganice, a predstavlja stranku BSP.

 

 

Stojan Tončev, spasitelj od korupcijske hobotnice koja terorizira bugarsko Pomorje, odlučan je u namjeri da se mačem obračuna s tim čudovištem. Slogan mu je veoma inovativan: 'Ne može da ne može'.

 

 

Tradicija je nešto što se ne može zaobići, a dio nje svakako su dobre stare bakine vunene čarape. Upravo na etiketi jedne od takvih odlučila se oglašavati Marija Balkčijeva.

 

 

'Ovo je vrijeme paklenih vozača', možda bi bio adekvatan slogan modernog 'bajkera' Dimitra Kisova.

 

 

Što još izvode bugarski kandidati na društvenim mrežama procijenite sami.

 
 
 
 
 
 
 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene