Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Emocije na vrhuncu

Mislav Bago s Trga bana Jelačića: "Sjećam se '98., ali ovo... Ovo će biti za pamćenje"

Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović (Foto: Dnevnik.hr)
Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Na glavnom zagrebačkom trgu svečanost dočeka Vatrenih prate i reporteri Dnevnika Nove TV Ivana Brkić i Mislav Bago. Trg bana Jelačića ispunjen je do kraja, a Bago se prisjetio i dočeka '98. te pojasnio po čemu se već sad ovaj doček razlikuje od onog prije 20 godina.

"Ovo nitko nije mogao niti u najboljim snovima doživjeti i ovo ćemo zbilja pamtiti. Sjećam se '98., ali emocije i sve ovo...", rekao je Bago.

Pročitajte i ovo Zračna kontrola poslala poruku Vatrenima POSEBNA DOBRODOŠLICA VIDEO Poslušajte poruku koju su Vatreni dobili kad su ušli u hrvatski zračni prostor Slika nije dostupna ČESTITKE OD SRCA Milanović otkrio zašto ne dolazi na doček Vatrenih: Odlikovat će ih prilikom prvog njihova idućeg okupljanja

Sve pristupne ulice prema Trgu bana Jelačića pune su ljudi, Bakačeva, Praška, Jukićeva, Ilica, Gajeva... Navijači su na krovovima, na stupovima, naprosto posvuda.

Ipak, Bago i Brkić pozivaju građane na oprez te da se ne prelaze granice slavlja. "Trebamo poslati poruku kao i dosad, jedne simpatične lijepe zemlje", poručuju Bago i Brkić.

"Divim se zapravo onima u prvom redu, koji su došli nešto prije 8 sati ujutro", rekao je Bago. "Ovo će biti jdna sjajna slika za pamćenje", dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene