449788
449788
449788
449788
449788

Mislav Bago okupio je u Saboru tri njegova predsjednika

  • , 11.09.2016., 11:27
  • Autor:
  • komentara

Nova TV, vodeća televizija na hrvatskoj medijskoj sceni, za izborni dan pripremila je bogat i inovativan program.

 
 
 
 
Intervju s trojicom bivših predsjednika Sabora (Video: Vijesti Nove TV)
Intervju s trojicom bivših predsjednika Sabora (Video: Vijesti Nove TV)

U 18:00 počinje emisija Izbori 2016., za koju Mislav Bago sprema nekoliko ekskluzivnih materijala.

Između ostalog, okupio je trojicu bivših predsjednika Sabora i razgovarao s njima o drugoj strani politike.

Mislav Bago okupio je u Saboru tri njegova predsjednika - Vladimira Šeksa, Luku Bebića i Josipa Leku. Njih trojica zajedno su u politici 127 godina. Prvih 127, kako kaže Vladimir šeks.

Otkrili su Mislavu Bagi što se događa u pozadini, tko je opasniji - stranački suparnici ili prijatelji, kakav je osjećaj kad odeš s funkcije i još mnogo zanimljivih informacija.

Emisiju Izbori 2016. gledajte na Novoj TV od 18 sati.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se