453360
453360
453360
453360
453360

Mislav Bago održao predavanje studentima VERN'-a

Studenti druge godine studija novinarstva na Veleučilištu VERN' danas su u sklopu predavanja imali priliku razgovarati o iskustvima u novinarstvu s urednikom i novinarom Nove TV, Mislavom Bagom.

 
 
 
 
Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr)
Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr)

Studenti su profesoru izrazili želju za razgovorom s Mislavom Bagom, kojeg smatraju jednim od najpopularnijih i najprofesionalnijih novinara u Hrvatskoj. Predavanje i razgovor je održan na temu predizbornog, izbornog i postizbornog izvještavanja te praćenja područja politike, a studenti su imali priliku čuti mnoge primjere iz prakse kojima mogu obogatiti vlastito znanje.

Studenti su Bagi postavili niz pitanja, a osobito ih je zanimalo umijeće intervjuiranja u kojem je Mislav Bago, prema misljenju studenata najbolji u Hrvatskoj.

"Najljepše mi je kada nekome tko počinje mogu prenjeti svoja iskustva u novinarstvu. Volim naglasiti kako je ovaj posao maraton, a ne šprint i da je pun pozitivnih i negativnih trenutaka. Cijenim dijalog sa studentima i mladima te izbjegavam držati 'ex cathedra' predavanja. U razgovoru sa studentima i mladim kolegama novinarima želim čuti što njih muči ili zanima i vjerujte mi, to su najbolji razgovori na obostrano zadovoljstvo", osvrnuo se Mislav Bago na gostujuće predavanje pred studentima i izrazio želju za novim sličnim prilikama.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se