456225
456225
456225
456225
456225

TKO JE IMAO INFORMACIJU? Miro Kovač o uhićenjima u Orašju

  • , 07.11.2016., 13:26
  • Autor:
  • komentara

Miro Kovač, bivši ministar vanjskih poslova, tvrdi da nije imao informaciju da bi moglo biti uhićenja u Orašju u BiH.

 
 
 
 
Miro Kovač: Nisam imao informaciju o uhićenjima (Video: Dnevnik.hr)
Miro Kovač: Nisam imao informaciju o uhićenjima (Video: Dnevnik.hr)

Bivši ministar vanjskih poslova Miro Kovač kazao je u izjavi za Novu TV da nije znao da bi pripadnici HVO-a u Orašju mogli biti uhićeni.

"Dok sam bio ministar nikakvu obavijest nisam primio o tome da bi naši Hrvati u Bosanskoj Posavini bili optuženi za ratne zločine. Ja sam svoju dužnost predao 20. listopada pa nisam sudjelovao niti u pripremi niti u izradi programa posjeta gospodina Plenkovića BiH. Nikakvu informaciju ja kao ministar vanjskih poslova nisam imao", kazao je Kovač.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se