Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obljetnica Oluje

'Čudi me što na državni praznik u Knin ne dolaze predstavnci oporbe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar vanjskih poslova u tehničkoj Vladi Miro Kovač u petak je u Kninu izrazio čuđenje što na državni praznik koji se slavi 5. kolovoza na središnju kninsku proslavu ne dolaze predstavnici oporbenih stranaka.

"Zaista se čudim da na takav događaj, na državni praznik, ne dolaze predstavnici oporbe," izjavio je Kovač komentirajući novinarima to što na obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te na proslavu 21. godišnjice vojno-redarstvene operacije "Oluje" nije u Kninu nazočan predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Pročitajte i ovo Miro Kovač i Vesna Pusić KOVAČ I PUSIĆ ZA DNEVNIK NOVE TV Bivši ministri o Orbanu i hrvatskoj vanjskoj politici: "Kad su poruke disonantne, kao što u nekim slučajevima kod nas i jesu, onda to zbunjuje" Slika nije dostupna OBLJETNICA OLUJE Predsjednik Zoran Milanović priređuje prijem za ratne zapovjednike na tvrđavi u Kninu, kada će i odlikovati umirovljene generale HV-a

Po Kovačevim riječima današnji je dan, 5. kolovoza, vrlo važan u hrvatskoj povijesti i na takav dan bi u Knin trebali doći svi predstavnici hrvatskog političkog života pa i predstavnici oporbe.

"Ovo je državni praznik za sve Hrvate, za sve hrvatske političare, ne samo za nas iz hrvatske Vlade, nego i za predstavnike SDP-a i drugih stranaka. Žalostan sam što oporba nema hrabrosti i zrelosti doći na ovakav događaj," poručio je Kovač.

On je istaknuo kako je "Oluja" veličanstvena pobjeda hrvatske vojske, policije i naroda. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene