Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori 2017

Bulj: "Županija mora biti servis svima nama, a ne onima koji betoniziraju naše plaže"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostov kandidat za župana splitsko-dalmatinskog Miro Bulj u četvrtak je iz Vrgorca, uoči nedjeljnog drugog kruga lokalnih izbora u kojem se za župansku funkciju natječe s HDZ-ovim kandidatom Blaženkom Bobanom, pozvao Dalmatince da mu daju glas i tako omoguće da njihova županija bude servis njima, a ne "onima koji betoniziraju naše plaže".

"Županija mora biti servis svima nama, a ne onima koji betoniziraju naše plaže, kao što je u Makarskoj Blaž Petrović, kao što je na Zlatnom ratu njihova kriminalna organizacija", poručio je Bulj okupljenima na preidzbornom skupu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova poruka HDZ-u Miro Bulj održao pressicu na plaži s koje je "u povijest otišao župan Ževrnja" Slika nije dostupna LOKALNI IZBORI 2017. Bulj tvrdi da će u 2. krugu izbora biti krađe glasova, "jer drugačije ne mogu"

Svoga protukandidata Bobana ponovno je prozvao da je "zamjenski župan", s obzirom da je vrh HDZ-a odlučio ne kandidirati svog dosadašnjeg župana Zlatka Ževrnju, a oštro se okomio i na HDZ koji je već dugo na vlasti u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

"Evo prije nekoliko dana, kad se otvarala Gospodarska zona Ravča, predsjednik Uprave Mesne industrije Braća Pivac je rekao da nije nijednom vidio župana (Ževrnju), niti je župan pokazao interes. A baš s tim ljudima, koji zapošljavaju na ovom području, trebamo komunicirati da prošire svoje resurse i potencijale koje imaju ovi krajevi, i stočnog fonda i poljoprivrednog fonda", rekao je Bulj. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene