Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirao oko Ine

BULJ TRAŽI KAZNE "Judine škude koje pojedincima zveckaju u džepu naša država mora skupo naplatiti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta, poručuje da hitno treba procesuirati one što su prodali Inu.

Ina nikada nije ni trebala biti tuđa, poručio je Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta, na svom profilu na Facebooku. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Aktualna tema Što mislite o građanskim stražama na granici? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Miro Bulj "Zaštita Cetinske krajine" Bulj zbog migranata najavio građansku stražu: "Polovica njih su teroristi. Ako oni počnu pucati, i mi ćemo"

"Činjenica da ćemo našim hrvatskim novcem, parama hrvatske sirotinje sada morati kupovati nešto što je već bilo naše, a radi se o INI, ukazuje da je ne samo jedna, već više Vlada Republike Hrvatske bilo upleteno u izdaju nacionalnih interesa i prodaju nacionalnog blaga. Judine škude koje pojedincima zveckaju u džepu naša država mora skupo naplatiti. Njih treba uhititi i pod hitno procesuirati", poručuje Bulj, dodajući da narod mora znati imena odgovornih.

"Mora se znati tko je za sitan novac prodao Bijele noći, tko je šurovao sa strancima i kako se prodala INA, a moraju se znati i svi pomagači koji su zadnjih godina te prljave rabote pokušali prikriti. Ni ja ni moje kolege iz Mosta nećemo stati dok krivci ne budu kažnjeni", poručuje Bulj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene