Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za Splitsko-dalmatinsku županiju

Bulj o svojem protukandidatu: On je marioneta kojom na daljinski upravlja Plenković

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miro Bulj, kandidat Mosta za Splitsko-dalmatinskog župana, u Sinju je pred Dom zdravlja stigao s daljinskim upravljačem u ruci.

Miro Bulj tvrdi da njegov protivnik, kandidat Blaženko Boban iz HDZ-a, nikada neće smjeti imati svoj stav, jer je marioneta kojom daljinski upravlja Andrej Plenković. Ističe i da je Boban cijelo vrijeme kampanje sustavno izbjegavao sučeljavanje i nije imao hrabrosti suočiti se s njim.

Pročitajte i ovo Izborni stožer Možemo! Izborna matematika Više mandata, a manje glasova: Kako je moguće da je Možemo! dobio veću potporu, a manje zastupnika od Mosta? Miro Bulj u Saboru Traže izvanrednu sjednicu Burno u Saboru: Bulj izbačen, oporba demonstrativno napustila sjednicu - "Idite đuskat u Diamond"

"Jedino što rade je paradiraju pred izbore i Sinjsku alku vjerujući da će dobiti potporu, a da će sve uništavati. Kao što smo se borili za ovo rodilište godianama kad ga je HDZ-ova Vlada ugasila. Ja ovdje govorim da narod izađe na izbore i da uzme kemijsku u ruke i na taj način će oduzeti daljinski upravljač od Plenkovića koji na daljinski upravlja gospodinom Bobanom", poručio je Bulj. 

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene