Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čiji je mandat?

Mirko Rašković podnio ostavku i ide u Sabor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirko Rašković, izabrani zastupnik SDSS-a koji je istupio iz stranke, podnio je u srijedu ostavku na funkciju zamjenika šibensko-kninskog župana iz redova manjinaca zbog nespojivosti te i funkcije saborskog zastupnika, izvijestio je medije ured župana.

Mirko Rašković je podnio ostavku županu šibensko-kninskom Goranu Pauku zbog nespojivosti funkcija, a ostavka na snagu stupa danom konstituiranja Sabora. Župan Goran Pauk obavijestit će o Raškovićevoj ostavci Ured predsjednika Hrvatskog sabora i Ministarstvo uprave, a potom će Vlada raspisati izbore za novog predstavnika srpske nacionalne manjine u županijskoj izvršnoj vlasti, navodi se u priopćenju iz ureda župana šibensko-kninskog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sjednica Sabora Lovrinović razočaran što Sabor nije izabrao predsjednika Slika nije dostupna 'Logičan slijed događaja' POLITIČKI ANALITIČAR ZA DNEVNIK.HR OBJAŠNJAVA Što će biti dalje, te koga će birači kazniti ako se ne konstituira Sabor

NI DANAS NIŠTA OD ODLUKE 'Vidjet ćemo što će biti sutra'

Izabrani saborski zastupnici koji su na funkciji nespojivoj sa zastupničkom do danas u 10 sati moraju zastupnički mandat staviti u mirovanje ili dati ostavku na nespojivu dužnost.

Vodstvo SDSS-a smatra da saborski mandat Mirka Raškovića, koji je u ponedjeljak ujutro istupio iz stranke, pripada SDSS-u. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene