Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo ga ubila?

'Mirjana Sanader zabila se u mene sa svojim terencem i otišla'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stipe Gorlić do kraja života će pamtiti 13. lipnja ove godne kada ga je na križanju ulica u Splitu svojim terencem udarila Mirjana Sanader.

'Zamalo me ubila', rekao je Stipe prisjećajući se događaja, prenosi Slobodna Dalmacija. Ističe kako mu je Mirjana Sanader oduzela prednost prolaska te se svom snagom zabila u njegovu fiat bravu, koja je nakon udara terenaca, potpuno uništena i ne može se popraviti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO: Sanadera posjetila supruga Mirjana Sanader nije htjela komentirati susret sa suprugom Slika nije dostupna Saborski odbor za informiranje Pritužba M. Sanader 'primljena na znanje'

Stipe kaže kako je jasno da je Mirjana Sanader skrivila prometu nesreću, a najvjerojatnije za to nije dobila ni prekršajnu prijavu, piše Slobodna Dalmacija. Dodaje kako od sudara ima zdravstvenih problema te ističe da iako u zapisniku stoji da je Mirjana Sanader dočekala policiju, to nije točno. 'Odgovorno tvrdim da to nije istina, a imam i svjedoke', kaže Stipe i dodaje da je gđa Sanader nakon nesreće odmah ušla u vozilo u pratnji koje ju je nakon nekoliko sekundi odvezlo, piše Slobodna Dalmacija.  Supruga bivšeg premijera za ozlijeđenog Stipu uopće se nije raspitivala.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene