Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ORaH četvrti

Mirela Holy - druga politička liderica u Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirela Holy opasno konkurira ostalim liderima političkih stranaka. Vidljivo je to iz redovitog CROBAROMETRA kojeg ekskluzivno objavljuje DNEVNIK NOVE TV, a provodi agencija IPSOS PULS.

Ovomjesečni Crobarometar donosi nekoliko zanimljivih novosti na koje valja obratiti pozornost u narednim mjesecima. Od podataka najviše pažnje privlači relativno visok rejting mlade stranke ORaH-a, koji u veljači doseže čak 4,4% što je četvrti rejting na nacionalnoj razini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ UVJERLJIVO PRVI Crobarometar otkriva: Milanović sve popularniji, za njega i lijevi i desni. Inicijativa za referendum utjecala na rejting Mosta Sabina Tandara Knezović NOVI CROBAROMETAR Tko je na tronu političke popularnosti u Hrvatskoj? Predsjedniku Milanoviću rejting se popravio, ali dvojici političara on je u - slobodnom padu

Visok je i osobni rejting Mirele Holy, o kojoj pozitivan dojam ima čak 65% birača. Ta brojka Mirelu Holy stavlja na drugo mjesto liste popularnosti među političkim liderima čiji se rejtinzi prate.

Holy: Izbori za Europski parlament prvi test za ORaH

U Dnevniku Nove TV u 19:15 donosimo detalje najnovijeg Crobarometra koji će odsad nadalje pratiti i rejtinge koalicija koje se pripremaju za nadolazeće europarlamentarne izbore. Te koalicije, stare i nove, mogu kao takve opstati i do sljedećih parlamentarnih izbora, no postoji i mogućnost znatnih promjena.

Trenutne rejtinge političkih opcija kao i rejtinge politčkih lidera doznajte u Dnevniku Nove TV u 19:15.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene