Obavijesti Video Pretražite Navigacija
FOTOGRAFIJA NA TWITTERU

Mrsić potvrdio koga će SDP podržati na lokalnim izborima? "Razgovor dvije buduće gradonačelnice"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirando Mrsić objavio je na Twitteru fotografiju kojom je još jednom podgrijao nagađanja da će SDP u utrci za prvog čovjeka Zagreba na lokalnim izborima podržati HNS-ovu Anku Mrak Taritaš.

Mirando Mrsić, SDP-ov saborski zastupnik, objavio je na Twitteru fotografiju HNS-ove Anke Mrak Taritaš i SDP-ove Sabine Glasovac koju je popratio riječima "Razgovor dvije buduće gradonačelnice", što bi se moglo protumačiti kao još jedna potvrda da će SDP na lokalnim izborima u Zagrebu podržati upravo Mrak Taritaš

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RASKOL U HNS-u DNEVNIK.hr doznaje: Ivan Vrdoljak ozbiljno razmišlja o ostavci Slika nije dostupna Tko je kriv za poraz? Ostojić: "Nemoguće je da HNS ide s vladom HDZ-a"

 

 

Predsjedništvo SDP-a je u srijedu održalo sastanak s kojeg su poručili da su spremni za sve opcije što se tiče izbora za Zagreb, pa tako i podržati kandidata nekog od svojih partnera. Iako je Peđa Grbin tada novinarima rekao da odluka još nije donesena i da im slijedi još usuglašavanja, te da i u svojim redovima imaju kvalitetne kandidate za to mjesto, neslužbeno se i tada moglo čuti da su spremni podržati upravo Mrak Taritaš. 

"Za bilo kakve promjene u Zagrebu potreban je zajednički nastup čitave oporbe. Razgovarat ćemo s koalicijskim partnerima i unutar stranke, a na temelju toga će gradska organizacija SDP-a donijeti odluku. Siguran sam da ćemo se dogovoriti s koalicijskim partnerima", rekao je tada Grbin, dodajući da je oporba mora ići sa zajedničkim kandidatom da bi se izbjeglo rasipanje glasova.

Na pitanje hoće li SDP podržati HNS-ovu kandidatkinju Anku Mrak Taritaš, Grbin je tada odgovorio da su otvoreni za sve mogućnosti.

Sabina Glasovac najvjerojatnije će u utrku za gradonačelnicu Zadra, no odluku o tome SDP-ova gradska organizacija još nije donijela. Ona je izjavila da je spremna i da u tu utrku želi ići

Njenu će kandidaturu podržati i HNS, što je potvrdio Milan Stojanov za N1, rekavši da će biti zadovoljan odabirom SDP-ovog kandidata te da će ga oni podržati

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene