Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neformalno

Ministrica Murganić otkrila čemu ne može odoljeti i koje njezine tajne skriva rijeka Korana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovoga tjedna u rubrici "Neformalno" Tatjana Krajač ugostila je ministricu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nadu Murganić.

Ministrica joj je otkrila zašto se odlučila baviti politikom, koje njezine tajne skriva rijeka Korana i zašto joj je u lošem sjećanju hit Beatlesa „Hey Jude“.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon sastanka Rekonstrukcija Vlade: Pogledajte što su rekli smijenjeni ministri, Žalac je najburnije reagirala Nada Murganić i Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) a što vi čujete? Je li ministar Ćorić izjavu kolegice Murganić dovršio psovkom? ''Čisto sumnjam da sam to rekao. Ako jesam, ispričavam se''

Ministricu Murganić ekipa Nove TV posjetila je u rodnom Karlovcu gdje nam je otkrila kako unatoč ministarskim obvezama i dalje kad god ima vremena nastoji skuhati domaći ručak.

„I suprug je preuzeo dio odgovornosti tako da je i on dobio priliku pokazati svoje kulinarske sposobnosti“, kaže Murganić koja naprosto ne može odoljeti kolačima i slatkišima.

Otkrila nam i je li joj bilo teško napustiti Dom umirovljenika u kojem je prije radila te može li se to iskustvo usporediti s ministarskim poslom.

„Nisam nikad mislila da ću jednog dana biti ministrica. Kao curica sam se igrala medicinske sestre, a dobar dio osnovne škole htjela sam biti profesorica povijesti i zemljopisa“, kaže Murganić.

Prisjetila se i kako je kao mlada skakala s drvenog mosta na Korani te kako su nekada izgledali izlasci.

Što je još Tatjani Krajač otkrila ministrica Murganić pogledajte u videoprilogu. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene