Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurno jedino na Crvenom moru

Ministarstvo upozorava Hrvate: Ne putujte u Egipat bez nužde!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatsko je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova objavilo upozorenje svim građanima koji putuju u Egipat.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova preporučuje hrvatskim državljanima da u Egipat putuju samo u slučaju nužde, uz izuzetak turističkih odmarališta na Crvenom moru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gostovao u Dnevniku Nove TV Cvrtila: Malo je čudno da je kemijski napad u Siriji izveden baš sada Slika nije dostupna Kaos se nastavlja Egipat: ElBaradeiju će suditi jer je podnio ostavku

'Zbog učestalih prosvjeda i nemira, preporučamo da se u Egipat putuje samo u slučaju nužde', kaže se u novoj preporuci MVEP-a i dodaje da su jedini izuzetak turistička odmarališta na Crvenom moru.

>> UŽIVO Rat na ulicama Kaira: Vojska krenula u obračun s prosvjednicima

MVEP sugerira da se pozorno prati razvoj situacije u Egiptu i da se predvidi mogućnost napuštanja zemlje u slučaju ozbiljne eskalacije sukoba.

Više desetaka prosvjednika ubijeno je u srijedu u Kairu u operaciji rastjerivanja pristaša svrgnutog predsjednika Mohameda Mursija.

Policija je uz pomoć vojske ujutro izvršila napad na dva kairska trga na kojima su više od mjesec dana bile utaborene Mursijeve pristaše. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene