Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele suradnju

Ministarstvo nastavlja aktivnosti na cjelovitoj kurikularnoj reformi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta priopćilo je u utorak da nastavlja aktivnosti vezane uz kurikularnu reformu radi postizanja nacionalnog konsenzusa o reformi školstva te je 47-orici članova stručnih radnih skupina ponudilo produljenje rada.

Ministarstvo je 47-orici članova stručnih radnih skupina ponudilo produljenje rada na Cjelovitoj kurikularnoj reformi na temelju sporazuma i odluke o imenovanju, navodi se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 4 kategorije kazni NOVA PRAVILA U ŠKOLAMA Pomak na bolje ili nepotrebne mjere? 'Vremena su se promijenila' Slika nije dostupna Prijave do 8. lipnja Novi javni poziv MZOS-a za članstvo u radnim skupinama za izradu kurikuluma

Ministarstvo pritom računa na angažman i suradnju i ostalih članova tih skupina u skladu s odlukom o pravima i dužnostima sudionika provođenja stručne rasprave i javnog savjetovanja od 1. travnja 2016. te na angažman vrsnih odgojno-obrazovnih radnika i cijenjenih članova akademske zajednice i djelatnika agencija u sustavu.

Jednako tako, to ministarstvo računa i na angažman članova ekspertne radne skupine koji će, kao što su i najavili, svojim savjetima i konstruktivnim prijedlozima pomoći u daljnjem provođenju kurikularne reforme, stoji na kraju priopćenja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene